Barris

Aquesta setmana han estrenat en la 2 la pel·li “El truco del manco”. Es una pel·li excepcional (perdoneu el joc de paraules*). En primer lloc, aprofiteu estos dies abans que un fatxa es faça carrec de TVE i mireu el cine i la resta de programacio de la tv publica abans que la privatitzen i es torne una merda.

¿Per que m’ha agradat tant? Es difícil de dir, però vos ho explicare des del principi. Jo vaig naixer en una família de classe mitjana d’Alacant l’any 70 i vaig passar la meua infància i joventut al voltant de La Rambla, la plaça de correus, etc… La qual  cosa em va permetre de viure i vore la frontera entre el mon marginal del casc antic i el benestant de la “gente bien” de la burgesia carca alacantina. Quan vaig anar a estudiar a València vaig anar a viure a Burjassot, al costat del campus de ciències de la Universitat de València i vaig coneixer de prop el mon dels barris de la periferia de les grans ciutats. Per acabar, he tingut la oportunitat de treballar en llocs de treball que m’han permes coneixer tant la misèria mes roina com la opulència mes buida. Tot aixo m’ha dut a solidaritzar-me amb la gent com la protagonista de la pel·lícula. Per que al llarg de la vida he conegut protagonistes potencials d’històries com la del Langui i el seu amic.

Dic tot astò perquè precisament estos dies s’ha sabut l’affair de l’Urdangarin i l’indult al banquer. Després diran que soc jo el demagog.

Pels melòmans, mentres escrivia el post he estat escoltant els següents temes al GoEar:

Que demasiao

El rock no tiene la culpa

Maleao

Pacto entre caballeros

* Per als despistats, el joc de paraules ve del fet que el protagonista es MC del grup de Hip Hop “La Excepcion”

Anuncis


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s